Selecteer een pagina

BLOG

WELKOM OP HET ‘BLOG FEESTJE’

IT’S PARTY TIME!

Als eigenaar van M-Bird Events nodig ik je graag uit voor een ‘blog feestje’. Aanvankelijk geen feestje tot de late uurtjes, maar een kort, gezellig, inspirerend en een ietwat serieuzer feestje. Daarom ruilen we de champagne in voor een lekker kopje gemberthee en de dansvloer voor de goed zittende loungestoel. Niets mis mee toch? En op z’n tijd stiekem ook best wel lekker.

Nice to meet you

Voordat we zo overgaan naar het hoogtepunt van ons blog feestje, wil ik gezegd hebben dat ik het erg leuk vind om jou hier tegen te komen. Ik ben benieuwd wat jou hier breng. Wat de reden ook mag zijn, ik hoop dat je er veel plezier aan beleeft. 

wow experience
party people
About me

Zoals je misschien al weet, mijn naam is Merel, en zolang als ik me kan herinneren heb ik een passie voor GROOTS en MEESLEPEND. Dat klinkt misschien heftig, maar een betere en duidelijkere omschrijving heb ik niet. Ik wil nou eenmaal alles uit het leven halen, wat soms zorgt voor onverwachte verrassingen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat alles kan en alles mogelijk is, maar niets vanzelfsprekend gaat. Als ondernemer stel ik mij steeds weer nieuwe doelen op en werk ik hard om te bereiken wat ik wil. Door te vallen en opstaan leer ik elke dag. Ook geniet ik volop van de kleine dingen in het leven. Zoals een knuffel van mijn allerliefste neefje en nichtje, dat ene kaartje van die lieve vriendin of gewoon een goed en fijn gesprek.

Het creëren van een unieke en op maat beleving die past bij de opdrachtgever, de doelgroep en de locatie met als doel mensen blij te maken op welke manier dan ook, zorgt steeds weer voor een enorme drive waarom ik in 2015 M-Bird Events heb opgericht. Want door te kijken wie of wat iemand is en wat bij die persoon of organisatie echt past, geloof ik dat je juist dat ene succes kan behalen. Wanneer een project succesvol is? Wanneer ik iedereen zie stralen. Ook het team dat op dat moment aan het werk is. Want samen maken we pas echt het verschil.

Confetti

De confetti staat als symbool voor die unieke en persoonlijke beleving vol sfeer en plezier. We hebben er zelfs onze mascotte naar genoemd, Iris Confetti. Nieuwsgierig waarom? Check dan even onze Iris Confetti pagina. En nee, dit is geen goedkoop marketing praatje, maar gewoon de kans om kennis te maken met het professioneel feestbeest van M-Bird Events die met haar vrolijkheid en enthousiasme jong en oud steeds weer weet te verrassen.

5,4,3,2,1…GO!

Ben je er nog? Ik hoop het wel. Want het feest kan beginnen! Welke blog je ook kiest, ik hoop dat ik je weet te inspireren. Enthousiast over een blog? Laat gerust een reactie achter en ik zal vol enthousiasme een reactie terug schrijven.

Have fun! Enjoy! Cheers!

Liefs Merel

mbird events / evenementenbureau / werkwijze / beleving / wow experience / creëren

Hof ter Aa 62
5282 WH Boxtel
06 53 91 01 71

info@mbirdevents.nl
kvk: 63803062