Selecteer een pagina

BLOG

WELKOM OP HET ‘BLOG FEESTJE’

IT’S PARTY TIME!

Als eigenaar van M-Bird Events nodig ik je graag uit voor een ‘blog feestje’. Aanvankelijk geen feestje tot de late uurtjes, maar een kort, gezellig, inspirerend en een ietwat serieuzer feestje. Daarom ruilen we de champagne in voor een lekker kopje gemberthee en de dansvloer voor de goed zittende loungestoel. Niets mis mee toch? En op z’n tijd stiekem ook best wel lekker.

Nice to meet you

Voordat we zo overgaan naar het hoogtepunt van ons blog feestje, wil ik gezegd hebben dat ik het erg leuk vind om jou hier tegen te komen. Ik ben benieuwd wat jou hier brengt. En waar ik je eventueel mee kan helpen. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig en wil je wat meer te weten komen over M-Bird Events. Wat de reden ook mag zijn, ik hoop dat je er veel plezier aan beleeft.

wow experience
party people
About me

Zoals je misschien al weet, mijn naam is Merel, en zolang als ik me kan herinneren heb ik een passie voor GROOTS en MEESLEPEND. Dat klinkt misschien heftig, maar een betere en duidelijkere omschrijving heb ik niet. Ik wil nou eenmaal alles uit het leven halen, wat soms zorgt voor onverwachte verrassingen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat alles kan en alles mogelijk is. Maar niets vanzelfsprekend gaat. Als ondernemer stel ik mij steeds weer nieuwe doelen op en werk ik hard om te bereiken wat ik wil. Door te vallen en opstaan leer ik elke dag. Maar ook geniet ik volop van de kleine dingen in het leven. Zoals een knuffel van mijn allerliefste neefje en nichtje, dat ene kaartje van die lieve vriendin of gewoon een goed en fijn gesprek.

Ik word heel erg blij wanneer ik mensen zelf blij kan maken en mensen het gevoel kan geven dat ze er mogen zijn. Een podium creëren. Iedereen heeft zijn eigen talenten, en die mogen gezien en gewaardeerd worden. Dat zorgt steeds weer voor een enorme drive waarom ik ondernemer ben en wil zijn. Want door te kijken wie of wat iemand is en wat bij die persoon of organisatie echt past, geloof ik dat je juist dat ene succes kan behalen. Een succesvol evenement of feest is voor mij dan ook pas een succes wanneer ik iedereen zie stralen. Dus ook het team dat op dat moment aan het werk is. Want zij maken het verschil.

Confetti

De confetti staat als symbool voor die unieke en persoonlijke beleving vol sfeer en plezier. We hebben er zelfs onze mascotte naar genoemd, Iris Confetti. Nieuwsgierig waarom? Check dan even onze Iris Confetti pagina. En nee, dit is geen goedkoop marketing praatje, maar gewoon de kans om kennis te maken met het professioneel feestbeest van M-Bird Events.

5,4,3,2,1…GO!

Ben je er nog? Ik hoop het wel. Want het feest kan beginnen! Welke blog je ook kiest, ik hoop dat ik je als ondernemer, eventspecialist, partyplanner en als entertainer weet te inspireren. Enthousiast over een blog? Laat gerust een reactie achter en ik zal vol enthousiasme een reactie terug schrijven.

Have fun! Enjoy! Cheers!

Liefs Merel

mbird events / evenementenbureau / werkwijze / beleving / wow experience / creëren

Hof ter Aa 62
5282 WH Boxtel
06 53 91 01 71

info@mbirdevents.nl
kvk: 63803062