BLOG

WELKOM OP HET BLOGFEEST!

IT’S NEWS TIME!

Als eigenaresse van M-Bird Events nodigt Merel je graag uit voor een blogfeest. Aanvankelijk geen feest tot de late uurtjes, maar een kort, gezellig, inspirerend en een ietwat serieuzer feest. Daarom ruilen we de champagne in voor een heerlijke cappuccino en de dansvloer voor de goed zittende loungestoel. Niets mis mee toch? En op z’n tijd stiekem ook best wel lekker.

Nice to meet you

Voordat we zo overgaan naar het hoogtepunt van ons blogfeest, willen we gezegd hebben dat we het erg leuk vinden om jou hier tegen te komen. Nieuwsgierig als we zijn horen we graag wat jou hier brengt. Laat dus gerust een reactie achter op onze blogs of stuur een gezellige e-mail. Heel veel leesplezier!

Merel van der Veldt - ondernemer -eigenaar - m bird events
Merel van der Veldt - ondernemer -eigenaar - m bird events
About Merel

Stilzitten is een uitdaging, enthousiast feestbeest en altijd in voor nieuwe avonturen. Yes, dat ben ik! Helemaal niet zo gek eigenlijk dat ik in 2015 M-Bird Events heb opgericht, bedenk ik me opeens bij het tikken van deze about me. Altijd gedacht dat het te maken had met een Spaans eiland, maar blijkbaar ben ik een geboren ondernemende ADHD’er die niet te stoppen is.tongue-out

Nu je me in een sneltreinvaart leert kennen, vertel ik je graag over mijn passie. Allereerst ben ik ervan overtuigd dat alles kan zolang je maar denkt in mogelijkheden. En laat dat nu onze specialiteit zijn. Want elke opdracht maken wij pasklaar. Op deze manier creëren we de unieke op maat beleving met als doel de mensen blij te maken op welke manier dan ook. Door te kijken wie of wat iemand is en wat bij die persoon of organisatie echt past, geloof ik dat je juist dat ene succes kan behalen. Wanneer een project succesvol is? Wanneer ik iedereen zie stralen. Ook het team dat op dat moment aan het werk is. Want samen en met elkaar maken we het verschil. Daar geloof ik in.

Merkgevoelig.

Met mijn communicatie skills help ik jou graag om jouw merk op passende wijze te presenteren. Dat kan op allerlei manieren. Heb jij een brandende vraag of kan jij wel een helpende communicatiehand gebruiken? Stuur dan een gezellig berichtje en dan zorgen we samen voor die unieke merkbeleving voor jouw gasten.

5,4,3,2,1…GO!

Het feest kan beginnen! Welke blog je ook kiest, ik hoop dat ik je weet te inspireren. Enthousiast over een blog? Laat gerust een reactie achter en ik zal vol enthousiasme een reactie terug schrijven.

Have fun! Enjoy! Cheers!

Liefs Merel

mbird events / evenementenbureau / werkwijze / beleving / wow experience / creëren

Hof ter Aa 62
5282 WH Boxtel
06 53 91 01 71

info@mbirdevents.nl
kvk: 63803062