'Wat is M-Bird Events super leuk met kinderen op een bruiloft. Merel is enthousiast, vrolijk en weet het alle kinderen naar de zin te maken. Haar energie geeft iedereen energie op de dag zelf. Wat een topper!!'

KINDEROPVANG OP LOCATIE
THE WEDDING KIDSCAVE
The wedding kidscave is het entertainmentprogramma voor de jongste gasten die getuige mogen zijn tijdens uw trouwdag. In het bijzonder zorgen wij voor een dag vol verrassingen, onbezorgd genieten en een echt WOW moment voor de jongste gasten. Voor, tijdens en na de plechtigheden kan er voor de kinderen een origineel en verrassend entertainmentprogramma georganiseerd worden vol bijzondere activiteiten. Om de beleving optimaal te maken wordt elk programma begeleid door een ervaren kids entertainer(s), decoreren wij de activiteitenruimte geheel in stijl, gaan alle kinderen met een passende M-Bird Verrassing naar huis en verzorgen wij alle bijpassende materialen.
It's party time!

It’s Party Time!

Hoe leuk is het om een trouwfeest te organiseren voor de jongste gasten? Samen met de kinderen zorgen Jack Playback en Do Disco voor een onvergetelijke feestavond of feestmiddag met veel dans, entertainment, leuke spellen en een speciale wedding bingo!
Prijs: € 19,50 per kind incl. btw
Duur: vanaf 3 uur
Minimaal aantal jongste gasten: 10
De bruidsschat

De bruidsschat

Deze leuke activiteit is geschikt voor kinderen in alle leeftijden. De kinderen krijgen de opdracht om samen met Hein Hartendief en Kim Flits op zoek te gaan naar allerlei attributen, denk hierbij aan een witte jurk, ringen, een bruidsboeket, etc. Tijdens deze zoektocht krijgen de kinderen een polaroid fotocamera mee waarmee ze de gekste foto’s zullen maken waarbij de attributen de hoofdrol zullen spelen. De kleine fotograaf zal in ze naar boven komen en meteen een fantastische herinnering aan de bijzondere dag.
Prijs: € 22,50 per kind incl. btw en inclusief 2 polaroid foto’s
Duur: vanaf 3 uur
Minimaal aantal jongste gasten: 5
Crea Bea wedding tafel

Crea Bea wedding tafel

Deze activiteit is zeer geschikt voor de creatieveling die een mooie knutsel, tekening of iets anders gaat maken geheel passend in het thema. Wij zorgen voor voldoende en diverse knutselmaterialen, stickers en nog veel meer. Samen met de kinderen maken we ook nog een leuke herinnering voor het bruidspaar.
Prijs: € 12,50 per kind incl. btw
Duur: vanaf 2 uur
Minimaal aantal jongste gasten: 5
Shine like a star!

Shine like a star!

Wanneer u het aandurft om de jongste gasten om te laten toveren in een prinses, tijger of piraat tijdens uw trouwdag, dan is het schminkfeest een ideale invulling. Bella Bloem en Saartje Taartje zullen de jongste gasten schminken. Als kers op de taart kunnen de kinderen ook een glittertattoo laten zetten.
Minimaal aantal jongste gasten: 5
2 uur € 75,00 incl. btw uitgaande van max. 20 kinderen.
3 uur € 95,00 incl. btw uitgaande van max. 30 kinderen.
5 uur € 125,00 incl. btw uitgaande van max. 50 kinderen.
Wanneer er meer kinderen aanwezig zullen zijn hanteren wij een meerprijs van €1,50 per kind.
Voor de allerkleinste

Voor de allerkleinste

Zijn er kinderen in de leeftijd aanwezig van 0 tot 4 jaar oud tijdens uw bruiloft, dan kunnen wij de volgende voorzieningen aanbieden en zal de opvang begeleid worden door een ervaren en professioneel pedagogisch medewerker. Deze opvang is prima te combineren met 1 van de entertainment programma’s voor de oudere kinderen.
 • Slaapvoorzieningen
 • Flessenverwarmer
 • Verschoonkussen
 • Luieremmer
 • Wippertje
 • toiletbrilverkleiner
 • Divers speelgoed
 • Peuter ballenbak.
Prijs: € 9,50 per kind incl. btw
Duur: vanaf 3 uur
Minimaal aantal jongste gasten: 2
Mocht u graag een combinatie willen van diverse activiteiten dan bieden wij 2 wedding entertainmentprogramma’s aan. Beide programma’s zijn inclusief voor alle kinderen een passende M-Bird Goodybag!
Entertainmentprogramma The Wedding Kidscave - NORMAL

Entertainmentprogramma The Wedding Kidscave  NORMAL

Dag programma: It’s party time!
 • De trouwring.
  Een leuke variant op het ring gooien.
 • De prins op het witte paard.
  Tijd voor een actief spel waarbij de kinderen hun energie kwijt kunnen.
 • De bruid en de bruidegom.
  Als echte bruiden en bruidegoms spelen de kinderen geheel in stijl het XL boter kaas en eieren spel.
 • De trouwkaart.
  Alle kinderen krijgen een trouwkaart met allemaal geluksnummers en spelen een wel heel bijzonder bingo spel.
 • Surprise, surprise! Deze activiteit blijft top secret voor het bruidspaar.
  Een tipje van de sluier, tijdens deze activiteit zal de creatieveling in de kinderen naar boven komen en organiseren wij een uitdagende crea bea tafel.
Avond programma: Wedding bioscoop.
De ruimte wordt als een echte bioscoop omgetoverd inclusief decoratie, aankleding, zitzakken en een M-Bird Verrassing voor alle kinderen.
Prijs: € 36,00 per kind incl. btw
Duur: 6 uur
Minimaal aantal jongste gasten: 5
Entertainmentprogramma The Wedding Kidscave - SPECIAL

Entertainmentprogramma The Wedding Kidscave SPECIAL

Dagprogramma: It’s gonna be a special day!
 • De trouwring.
  Een leuke variant op het ring gooien.
 • De bruidsschat. De kinderen gaan een leuke speurtocht houden waarbij ze op zoek moeten gaan naar allerlei trouwattributen, accessoires en kleding. Extra detail: ze krijgen een polaroid camera mee en mogen zich zelf zo gek, origineel, mooi op de foto zetten. Meteen een leuke herinnering aan deze fantastische feestdag!
  Per kind 2 foto’s
 • De bruid en de bruidegom.
  Als echte bruiden en bruidegoms spelen de kinderen geheel in stijl het XL boter kaas en eieren spel.
 • Surprise, surprise! Deze activiteit blijft top secret voor het bruidspaar. Een tipje van de sluier, tijdens deze activiteit zal de creatieveling in de kinderen naar boven komen en bieden wij een geheel uitdagende crea bea tafel aan.
Avondprogramma: It’s party time!
Hoe leuk is het om een trouwfeest te organiseren voor de jongste gasten? Samen met de kinderen zorgen we voor een onvergetelijke feestavond met veel dans, entertainment, leuke spellen en een speciale wedding bingo! Natuurlijk gaat niemand met lege handen naar huis.
Prijs: € 43,50 per kind incl. btw
Duur: 6 uur
Minimaal aantal jongste gasten: 5