Carnaval 2021 – waar is dat (online) feestje?
 

Stonden we vorig jaar nog met z’n allen de polonaise in onze stamkroeg te doen, dit jaar is het hossen in de woonkamer. Maar zoals Johan Cruijff ooit zei, elk nadeel heb zijn voordeel. Daarom een top 4 van de positieve dingen die Carnaval 2021 met zich meebrengt.

  1. Iedereen blijft trouw aan zijn vrouw.
  2. Nooit meer de weg kwijt naar huis.
  3. #Metoo is opeens van de baan.
  4. Met jouw Corona kapsel scoor jij opeens punten.

Maar er is nog meer wat deze Carnaval positief anders maakt. Want met de thuistap kan je zelf jouw favoriete biertje tappen zonder dat je urenlang in de rij moet staan. Het opnemen van vakantiedagen wordt jou bespaard en door goede Wifi sta jij 24/7 in contact met jouw vrienden. Want normaliter is dat een uitdaging met Carnaval. Denk aan geen bereik of telefoon leeg. Daarnaast zorgt de Wifi er ook voor dat jij deel kan nemen aan dat ene online event. De trend van dit moment. Op deze manier kan jij jouw eigen Carnavalsfeestje thuis vieren en steun je meteen die ene (horeca) ondernemer.

Ook ik heb nagedacht hoe ik met M-Bird Events deze Carnaval een stuk leuker en gezelliger kan maken. Na een urenlange brainstormsessie met het professioneel feestbeest Iris Confetti heb ik besloten om dit jaar niet met deze opkomende trend mee te doen. Daar zit geen ellenlange visie achter, maar deze jas past gewoonweg niet.

Dat houdt trouwens niet in dat ik niet enorm blij word van alle andere mooie en fantastische initiatieven die georganiseerd worden. Want mijn Brabanthart gaat hier zeker sneller van kloppen. Daarom hier een aantal leuke tips waardoor jij toch op unieke wijze jouw eigen Carnavalsfeestje kan vieren. Ik ben in ieder geval van de partij!

 

Vrijdag: 3 Uurkes Vurraf LIVE 2021

Omroep Brabant zorgt voor een fantastisch online Carnavalsfeest! Vanaf 15.00 uur kan jij genieten van de allerbeste carnavalsartiesten, die worden ontvangen door presentator Jordy Graat. Zorg dat jij er digitaal bij bent!

 

Zaterdag: De grote Carnaval-livestream 2021

Op zaterdag 13 februari kun jij vanaf 18.30 tot 01.00 uur de Grote Carnaval-livestream volgen. De line-up van de avond:

  • Partyfriex
  • Peter Loree
  • Dennis Beso
  • Claploopers
  • Jouri Plaizier
  • CV De Dronkedaorissen

De hele livestream is gratis te volgen via Facebook. Daarnaast wordt er ook een leuk spel gespeeld tijdens deze avond. Nieuwsgierig welk spel dit is? Neem snel een kijkje op de website.

 

Zondag: Cafe Reinders Carnavals Muziek Bingo

Zoals ze zelf al zeggen “livestream aan op standje burenruzie, kieltje aan, en gaan”! Nu al zin in! Kaarten zijn te bestellen via hun Instagram. Zorg dat je er op tijd bij bent!

 

Geen zin in een online feestje? Of geen Carnaval liefhebber? Ga dan met ons offline en vier een feestje op gepaste wijze. Met het Coronaproof programma brengen wij een feestje naar elke locatie. Want door ons programma wordt de onderlinge sfeer bij jou op het werk nog beter en zorgt een thuisfeest pakket voor een leuke bezigheid na 21.00 uur.
 

Kortom, wat de keuze ook mag zijn, ik wens jou hoe dan ook een kei gezellige Carnaval.

Houdoe wàr!

Liefs Merel