ALAAF!
Speciaal voor de carnaval liefhebbers biedt M-Bird Events een divers programma aan voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar een leuk entertainment programma voor de kinderen, een geheel georganiseerd Carnavalsfeest op het werk of misschien wel gebruik wilt maken van onze M-Bird Events Carnaval thuisservice,  wij zeggen niet voor niets anything is possible!
 
Vier het Carnavalsfeest met Iris Confetti
M-Bird Events organiseert een verrassend en interactief entertainment programma speciaal gericht op het Carnavalsfeest waarbij de kinderen kennis zullen maken met Iris Confetti. De kinderen zullen allereerst vermaakt worden met een interactief meeleeftheater, waarna aansluitend een Crazy Carnavalsbingo gepresenteerd zal worden door en er samen gehost en gedanst zal worden.  Het feest zal op een spetterende manier afgesloten worden.
Het kindercarnaval programma is ook zeer geschikt om te organiseren bij u op school of gedurende de Carnavalsvakantie bij u op de buitenschoolse opvang, scouting of bijvoorbeeld een leuke aanvulling gedurende een gepland Carnavals evenement.

 

Het kindercarnaval programma is in verschillende thema’s te boeken
Iris Confetti gaat op reis
Iris Confetti crazy bingo
Iris Confetti viert feest
Iris Confetti is verliefd

 

Carnaval bij u op het werk
Speciaal voor u en uw medewerkers komt M-Bird Events met een totaal nieuw en verrassend Carnavalsfeest bij u op het werk! Samen met Miss Carnaval zal de dagelijkse pauze of wekelijkse vrijdagmiddag borrel veranderen in een fantastisch feest waardoor u en uw medewerkers een uur lang optimaal kunnen genieten en even helemaal los kunnen komen van het werk. Samen hossen zorgt voor volop nieuwe energie, meer productiviteit en creativiteit!

 

M-Birds Carnaval thuisservice
Carnaval is voor velen het feest van het jaar!
Laat een professioneel schmink artiest bij u thuis of op een locatie geheel naar wens komen om een extra dimensie te geven aan uw Carnavalsoutfit. Wij creëren allerlei creaties bij iedere carnavalsoutfit, niets is ons te gek! Geef vooraf uw voorkeur aan en wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een fantastisch eind resultaat!

 

Heeft u vragen of wilt u kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op en wij staan u graag te woord.