De stappenteller.

Wanneer ik vrienden en familie vraag om in 1 woord het jaar 2020 te omschrijven krijg ik de woorden onverwacht, kut met uitroepteken, anders, geen ruk aan, surrealistisch, dramatisch en met een hoop sarcasme Corona. Zelf omschrijf ik 2020 als een echte stappenteller. Van hollend naar je werk naar 3 stappen naar je ingerichte thuiswerkplek, van een feestje in de kroeg naar een thuisfeestje in je eigen woonkamer en van gewichtheffen in de sportschool naar het gewichtheffen met je favoriete wijnfles. Man, wat heb ik een hoop meters gemaakt dit jaar.

Van 1000 naar 10000 stappen.

Het jaar was soms even helemaal kut met uitroepteken. Om in de woorden van die ene vriendin te blijven. Maar we zijn er nog! Ook al heeft Corona gezorgd voor een groot gemis naar al die bruisende evenementen en feesten die op de planning stonden, één ding weet ik zeker, ik stop nooit. Om deze reden besloot ik om eens goed de bezem te halen door mijn bedrijf. Want daar was opeens tijd voor. Vragen zoals waar sta ik, waar wil ik naar toe en wat wil ik niet (meer) passeerde de revue. Het resultaat? Ik ben eindelijk gestart met die ene opleiding, een nieuwe website is in de startblokken en het bedrijfsplan zal herschreven gaan worden. Daarnaast heb ik hard gewerkt aan ons Coronaproof en liggen er al weer nieuwe plannen klaar voor 2021. Ik ben van 1000 stappen naar 10000 stappen gegaan. Iets waar ik kneiterhard voor heb gewerkt, maar wel zo enorm goed voelt.

It’s gonna be a special year.

Realistisch gezien zal Corona nog een belangrijke rol gaan spelen in 2021, maar er komt een moment dat Corona zijn populariteit gaat verliezen. Dan is het onze beurt, dan zullen wij samen met jou gaan shinen en laten wij ons niet (meer) van onze troon stoten!

Blijf hoop houden, wees lief voor elkaar en weet dat het alleen maar beter zal gaan worden. Ik wil je dan ook namens het team van M-Bird Events een heel mooi, liefdevol en hoopvol 2021 toewensen! Want echt, ANYTHING IS POSSIBLE, zolang je er maar in blijft geloven!

Liefs Merel