Wow! Wat heb ik enorm genoten van mijn vakantie onder de Spaanse zon!


Nooit gedacht dat ik (iemand die nooit kan stil zitten en altijd onderweg of aan het werk is) twee weken lang iedere dag mezelf heb kunnen vermaken met het liggen op mijn strandbedje, daarna door ging naar het zwembad, vervolgens mezelf klaar maakte voor een uitstapje naar een restaurant om uiteindelijk de dag af te sluiten met mijn favoriete cocktail en een dansje in een Spaans café.

Zes maanden eerder…
Het begon allemaal ongeveer een half jaar geleden dat een dierbare vriendin van me met het idee kwam aanzetten om samen op vakantie te gaan. Gezien het alweer enige tijd geleden was dat ik écht op vakantie was geweest (tel de weekendjes weg en leuke uitstapjes niet mee) werd ik toentertijd meteen enthousiast en zag ik ons al helemaal naar een verweg land gaan waar we twee weken lang zouden genieten van een mooi avontuur met onze backpack om van plek A naar plek B af te reizen. Alles kwam voorbij, totdat haar moeder aankwam met een fantastische aanbieding waar we geen NEE tegen konden zeggen. Direct heeft zij (ja echt, alle eer gaat naar haar) alles aangepakt om deze vakantie te realiseren en zo vertrokken we op een mooie dag in juli naar het Spaanse land om te zien wat ons daar te wachten zou staan.

Mañana, mañana
Het zijn twee fantastische weken geworden waarin we “mañana, mañana” als hoofdmodus in hadden gesteld waardoor we twee weken later uitgerust en wel terug konden gaan naar huis. We namen afscheid van elkaar en beloofde dat we ons nog lang vast zouden houden aan het “mañana, mañana” gevoel.

Fris en fruitig
Nu, alweer bijna drie weken verder, heeft het “mañana, mañana” gevoel plaats gemaakt voor een “fris en fruitig” gevoel waardoor ik met veel inspiratie en nieuwe ideeën aan de slag ben gegaan. Want deze vakantie heeft me ook mooie inzichten gegeven waardoor ik dingen anders wil aan gaan pakken om een nog beter resultaat neer te kunnen zetten met M-Bird Events. De komende tijd staan er weer een hoop mooie dingen te gebeuren, maar daarover de volgende keer meer. Nu eerst alle ideeën verder uitwerken en de voorbereidingen treffen die gedaan moeten worden om alles op z’n M-Birds te realiseren!

Liefs Merel