Hola Amigos!

M-Bird Events, hèt evenementenbureau voor jong en oud, presenteert vandaag haar nieuwe website!
Na maanden hard werken zijn we vandaag dan echt online! Een bewuste keuze die een aantal weken is gemaakt, want M-Bird Events viert haar 2 jarig bestaan, en dat is op z’n M-Birds gezegd “een feestje waard”! Dat feestje moet nog even op zich laten wachten, maar graag wil ik dit moment met iedereen delen en vond ik het een mooi moment om M-Bird Events goed voor de dag te laten komen.

Eenheid. 
De afgelopen maanden ben ik eens goed na gaan denken hoe ik M-Bird Events nog beter in beeld zou kunnen brengen. Ik wilde een eenheid creëren gezien de diversiteit binnen M-Bird Events, hierdoor is het idee ontstaan om een eigen “huisstijl” te ontwikkelen. Samen met grafisch ontwerper Robin Leijten ben ik om de tafel gaan zitten en werd het al snel duidelijk dat de kleuren van de vogel die terug komen in het logo de basis zou zijn voor de huisstijl. Vanuit dit idee heeft Robin de flyers ontworpen en is het visitekaartje voorzien van een echte metamorfose. Het begin was gemaakt, nu was het tijd voor de volgende stap, het bouwen van een nieuwe website. Snel werd het mij al duidelijk dat ik hierbij wel wat hulp kon gebruiken en dat ik dit ècht beter aan een professional kon overlaten. (scheelt heel veel tijd en frustraties, geloof me)

Zoektocht.
Na een zoektocht van ongeveer vijf maanden naar de perfecte website bouwer was daar Willem Jan! (mede eigenaar van Hashtag Media). Na ons eerste gesprek had ik meteen het volste vertrouwen dat hij mij kon helpen met het uitwerken van de ideeën die ik had voor de website. Na maanden hard gewerkt te hebben is het vandaag dan zover! Mega trots ben ik dan ook op het eindresultaat!

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de fantastische hulp die ik hierbij heb gehad en besef me meer dan eens wat voor lieve en fijne mensen ik om me heen heb! Vanuit het zonnige Spanje zeg ik dan ook, SANTÉ!

Liefs Merel