PASSIE

 

In 2015 is M-Bird Events opgericht door Merel van der Veldt.  Met haar opgedane kennis en ervaringen binnen de evenementen- en entertainment branche is ze haar eigen evenementenbureau gestart. Haar uitgangspunt is om telkens weer een WOW EXPERIENCE te creëren met alles wat ze met M-Bird Events organiseert.

 

Anything is Possible
Om een echt WOW EXPERIENCE beleving te creëren is ons uitgangspunt om een persoonlijke en verrassende draai te geven aan het geplande evenement. Met onze creativiteit, ruimdenkendheid, positiviteit, gastvrijheid en professionaliteit zorgen wij ervoor dat (bijna) alles mogelijk is en zullen wij u verrassen.

 

Gedrevenheid
Alles wat M-Bird Events doet is vol passie, gedrevenheid en ruimdenkendheid. Gaat u binnenkort trouwen en kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Zijn er kinderen aanwezig tijdens uw bruiloft? Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket waarbij u een fantastische dag zult beleven!

 

Persoonlijke beleving
Bij de organisatie van uw evenement of feest houden wij rekening met uw persoonlijke voorkeuren om een optimale beleving en sfeer te creëren. Door goed af te stemmen van wat uw wensen zijn en geheel aan uw behoeften te kunnen voldoen zal er vanuit M-Bird Events persoonlijke contactmomenten ingepland worden. Hierdoor blijft u gedurende de gehele organisatie van uw evenement of feest op de hoogte van de vorderingen die er getroffen zullen worden.

 

Kortom twijfel niet, bel of stuur een e-mail en wij staan u graag te woord.

Nieuw! Thuisfeestpakket bezorgservice

Bezorg iemand een feestdag om nooit te vergeten!