Evenementenopvang op locatie, wat is dat nou precies?
Een onvergetelijke dag waarbij het allemaal draait om de positieve en persoonlijke beleving, sfeer en plezier! Met de kinderopvang op locatie geef je extra dynamiek aan een evenement, feest of congres speciaal voor de jongste gasten. Hoe wij dat doen?

Meer dan alleen een evenementenopvang
Vol passie en energie gaan wij aan de slag met alle voorbereidingen om de evenementenopvang tot 1 groot feest te maken. We stellen eerst het thema vast om vervolgens een brainstormsessie te houden. Daarbij houden wij rekening met de wensen en behoeften van de klant en de mogelijkheden van de locatie. De ideeën worden gefilterd en uiteindelijk ontstaat er een concreet plan dat gepresenteerd wordt aan de klant. Wanneer de klant akkoord is met het voorstel gaan we vervolgens alles voorbereiden om alles in goede lijnen te laten verlopen. Een hele organisatie: telkens weer een feest is om te mogen doen!

WOW!
Dat is het gevoel wat we telkens weer willen creëren met alles wat M-Bird Events organiseert. Een WOW moment op z’n M-Birds staat voor de intense beleving, sfeer en plezier waarbij de kinderen, de ouders, de gasten en de klant worden meegenomen in een fantasiewereld vol avonturen. Om deze reden kiezen we er bewust voor om thematisch te werk te gaan. Hierdoor creëren we een fantastische en bijzondere dag voor jong en oud! Met alleen maar gediplomeerde en ervaren (kids) entertainers, – al dan niet pedagogisch medewerkers – , streven wij ernaar om dit doel te bereiken. Ik word dan ook erg blij, samen met mijn team, wanneer iedereen naar huis gaat met een BIG SMILE en vertellen hoe erg zij hebben genoten van het feest!

De evenementenopvang is in de volgende thema’s te boeken:

  • Net als Sherlock.
  • Piratenfestijn.
  • Op safari.
  • TikTok.
  • Op z’n Hollands.
  • DiscoFever.
  • Sinterklaas.

Voor elk thema organiseren wij geheel op eigenwijze een passend entertainmentprogramma, workshops en activiteitenprogramma rekening houdend met de behoefte van de klant en mogelijkheden op locatie. Wat betreft de basis evenementenopvang, deze opvang is exclusief het entertainmentprogramma bestaat uit een minder uitgebreid activiteitenprogramma.

 Anything is possible!
“Anything is possible”. Niets moet alles mag!
Wanneer een kind geen zin heeft om deel te nemen aan een georganiseerde activiteit of het entertainmentprogramma hoeft dit absoluut niet. Naast deze activiteiten kunnen de kinderen ook kiezen om zelf te spelen in de uitgebreide poppenhoek, bouwhoek, knutselhoek, chillhoek of spelletjeshoek.

De allerkleinste gasten zijn ook van harte welkom!
Het gevoel van ‘iedereen is welkom’ staat centraal. Om deze reden houden wij rekening met alle leeftijdsgroepen. Speciaal voor de allerkleinste wordt er een baby en peuterhoek ingericht. Na het spelen kunnen de kinderen op verzoek van de ouders een middagdutje doen in de naastliggende slaapkamer. De kinderen zullen wij nooit alleen laten, en onder begeleiding kunnen zij genieten van hun welverdiende rust.

It’s gonna be a special day!
Zak eens even lekker onderuit en geniet van onze M-Bird Events film waarbij we je graag meenemen in een dag vol beleving, sfeer en plezier! Want de evenementenopvang is meer dan alleen een kinderopvang, It’s a special day, It’s a party for everyone!

Liefs Merel