WOW!
Uw persoonlijke evenementen organisator zal u van alle gemakken voorzien gedurende de organisatie tijdens uw evenement. Om een zo goed mogelijk, passend evenement te realiseren zal er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek gemaakt worden. Tijdens dit eerste gesprek zal duidelijk worden wat uw wensen zijn. Aansluitend aan dit kennismakingsgesprek zullen er enkele voorstellen worden uitgewerkt die wij aan u zullen voorleggen. Als u uw evenement door ons laat organiseren, komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wees daarom vrij in al uw ideeën. wij denken graag met u mee en zeggen niet voor niets anything is possible.

 

Wat kunt u van ons verwachten?
M-Bird Events organiseert de meest uiteenlopende evenementen. Bij de organisatie van uw evenement draait alles om u en uw gasten. Wij zorgen dat u zich nergens anders zorgen over hoeft te maken, dan het hebben van een geweldige avond of zelfs weekend. Wij ontwerpen een concept dat volledig aan uw wensen zal voldoen en “ontzorgen” u bij de totale productie. Catering, locatie, beveiliging, entertainment, technische voorzieningen, het communicatie traject en aankleding. Uw evenement wordt volledig door ons verzorgd.
Zijn er tijdens uw evenement kinderen aanwezig? Naast de organisatie voor uw evenement verzorgt M-Bird Events kinderopvang op locatie, uitdagende workshops voor kinderen en leuk en verrassend kinderentertainment. De kinderen zullen net als u een bijzondere en fantastische dag beleven: één om nooit te vergeten!

Nieuw! Thuisfeestpakket bezorgservice

Bezorg iemand een feestdag om nooit te vergeten!