KINDEROPVANG OP LOCATIE – A SPECIAL DAY
De kinderopvang op locatie is een full service evenementen opvang met alle gemakken voorzien voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar oud.  Met de kinderopvang op locatie bezorgd u niet alleen de kinderen een fantastische dag , maar ook uw gasten kunnen volop genieten van uw geplande (zakelijk) evenement. Onze bijzondere opvang geeft een extra dynamiek aan uw evenement, feest of congres.  Speciaal voor de jongste gasten organiseren wij een feestelijk en uitdagend programma vol bijzondere activiteiten en entertainment dat begeleid zal worden door alleen maar professionele (kids) entertainers en pedagogisch medewerkers. Zij bezorgen de kinderen een onvergetelijke dag waarbij het allemaal draait om de positieve en persoonlijke beleving, sfeer en plezier. Daarnaast kunnen wij voor de allerkleinste kinderen een slaapkamer op locatie inrichten. Op deze manier kunnen zij hun rust pakken wanneer dat nodig mocht zijn.

 

kinderopvang op locatie - a special day         kinderopvang op locatie - a special day

 

FULL SERVICE PROGRAM
In korte tijd toveren wij de locatie om in een kinderopvang op locatie om het evenement voor de kinderen tot een groot feest te maken. De ruimte wordt ingericht met diverse speelmaterialen waarmee we onder andere een bouwhoek, poppenhoek, knutselhoek en een hang-out hoek creëren. Daarnaast zorgt M-Bird Events ervoor dat de activiteitenruimte geheel in stijl gedecoreerd zal zijn en gaan alle jongste gasten naar huis met een passend M-Bird verrassingspakket.  De kinderopvang op locatie is een volledige full service evenementen opvang waarbij we 1 groot feest organiseren voor de jongste gasten!

 

kinderopvang op locatie - a special day           kinderopvang op locatie - a special day
klik op de 2 bovenstaande foto’s en laat u verrassen

 

ANYTHING IS POSSIBLE
De kinderopvang op locatie is te boeken in verschillende thema’s. Voor elk thema organiseren wij een passend entertainmentprogramma bestaande uit een geheel verzorgd activiteitenprogramma inclusief workshops en entertainment.
Om het entertainmentprogramma zo passend mogelijk te organiseren houden wij rekening met de leeftijden van de kinderen en de mogelijkheden op locatie.  Om deze reden hechten wij veel waarde om voorafgaande het evenement het een ander goed vast te leggen met de diverse partijen. Vanuit M-Bird Events zullen er dan ook een aantal contactmomenten ingepland worden om alles in goede lijnen te laten verlopen.

 

Op zoek naar een minder uitgebreid programma?
Kies dan voor de  basis kinderopvang op locatie. Deze opvang is exclusief het entertainmentprogramma en bestaat uit een minder uitgebreid activiteitenprogramma.
Naast de basis kinderopvang op locatie bieden wij ook uitdagende workshops aan voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar oud. De workshops zijn zeer geschikt om als een extraatje toe te voegen aan uw evenement of feest. Hierdoor zorgt u niet alleen voor optimaal vermaak voor u zelf en uw gasten, maar ook zullen de jongste gasten een fantastische dag beleven. De workshop passen we geheel aan op de behoefte van de kinderen en zal ongeveer 2 uur tot 3 uur in beslag nemen. Hoe dan ook zorgen we voor een leuke en uitdagende activiteit voor de jongste gasten en voor volop plezier!

 

Kortom, met de kinderopvang op locatie maakt u het verschil tijdens uw geplande evenement of feest!

 

De kinderopvang op locatie is te boeken in de volgende thema’s:
Piratenfestijn
Op safari
Het feestvarken
Ik hou van Holland
Tropical party
Politie feest
Sinterklaas
Gruwelen en Griezelen
Basis kinderopvang op locatie
Workshop als extraatje

 

Kinderopvang op locatie tijdens uw bruiloft.
Gaat u binnenkort trouwen? Of bent u als wedding specialist op zoek naar een uitdagend en passend entertainment programma voor de jongste gasten? Ook daarvoor zit u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor de mogelijkheden en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

 

It’s gonna be a special day!
Met de M-Bird Events film nemen wij u graag mee naar een dag vol beleving, sfeer en plezier! Want de kinderopvang op locatie is meer dan alleen een opvang, It’s a special day, It’s a party for everyone!

Nieuw! Thuisfeestpakket bezorgservice

Bezorg iemand een feestdag om nooit te vergeten!