De WOW EXPERIENCE = de intense beleving, sfeer en plezier met een persoonlijke touch.

Personeelsdag out of the box

Voor Canon Nederland mochten wij de personeelsdag OUT OF THE BOX organiseren. Gezien Canon sponsor is van het televisieprogramma het perfecte plaatje gaf dat ons inspiratie voor een extra leuke teambuilding opdracht waarbij de gasten zelf een perfect plaatje moesten schieten. Om de juiste sfeer te zetten hadden we een leuke verrassing geregeld. Een fotograaf om alle perfecte plaatjes vast te leggen. Gedurende de opdracht werd de sfeer steeds losser bij de gasten. Er ontstond één en al hilariteit, de ‘grijze muisjes’ veranderden in kleurrijke figuren wat resulteerde in een fantastisch resultaat. Het was een enorme uitdaging voor ons, maar we waren zo blij dat deze WOW EXPERIENCE goed heeft uitgepakt. Eentje om niet snel te vergeten.

 

De dag van de pedagogisch medewerker

In september 2019 mochten wij voor Staffforkids GROOTS uitpakken tijdens de dag van de pedagogisch medewerker. We mochten alle medewerkers in het zonnetje zetten en een blijk van waardering geven voor hun inzet en fantastische werk. We reden het halve land door om alle kinderopvang locaties af te gaan en de medewerkers te verrassen met een geheel georganiseerde WOW EXPERIENCE. De rode loper werd uitgelegd waarover de medewerkers trots paradeerden als echte sterren. Daarnaast werden zij op de foto gezet met onze fotobooth op locatie en overhandigden wij een klein presentje aan alle medewerkers. Iedereen was enorm verrast, ging naar huis met een big smile en daarbovenop een mooie herinnering aan deze dag.

 

Bachelorette party

Het vrijgezellenfeest voor Emma stond geheel in het teken van haar boerenbruiloft. Om deze reden kozen we ervoor om een BOERS FISKE te organiseren. We haalden alles uit de kast om de locatie, bed and breakfast ’t Veerhuis,  waar de dames verbleven, om te toveren in een ietwat fout bruin café met een kleurrijke uitstraling. Daarnaast organiseerden we een passend entertainmentprogramma onder begeleiding van Boerin Betsie. Zij zorgde ervoor dat het de dames aan niets ontbrak en daarnaast voor een aantal leuke verrassingen. Zo stond de champagne al klaar om ontkurkt te worden, kreeg het spijkerpoepen een andere wending en zorgden we dat het favoriete spel van Emma heel persoonlijk werd. Het werd een geweldige avond met een chaotisch tintje ( zoals gewenst was ) waarbij Emma, haar vriendinnen maar ook wij enorm genoten.

 

Sinterklaas

Soms kan het gebeuren dat ik alleen naar een locatie ga en de gehele organisatie en uitvoering alleen doe. Tijdens het Sinterklaasfeest wat ik al een aantal jaren organiseer voor een fantastische familie uit Boxtel is dat het geval. De harde kern achter deze organisatie is de oma van de familie. Ik vond het tijd om haar in het zonnetje te zetten, gezien zij altijd voor iedereen klaar staat. In mijn beleving een echte POWERWOMAN. Speciaal voor haar creeërde ik een podium bij haar thuis. Uiteraard had oma totaal niets door en was ze enorm verrast. Ik overhandigde haar een envelop met daarin een persoonlijk gedicht zoals dat hoort bij Sinterklaas.

Dit waren een aantal WOW EXPERIENCES die ik graag met je wilde delen om te laten zien wat voor een effect dit heeft tijdens een evenement, feest of activiteit. Met de juiste aankleding, decoratie, entertainment en passende activiteit zorgt de WOW EXPERIENCE voor een intensere beleving, plezier en sfeer. Ik hoop dat ik nog heel veel mooie experiences mag blijven organiseren, wie weet wel voor jou!

Liefs Merel