“Add a little confetti each day!”


R: “Wat voor werk doe je?”

Ik: “Ik heb mijn eigen evenementenbureau, M-Bird Events.”
R: “Wauw wat gaaf, wat voor evenementen organiseer je?”
Ik: “Evenementen met een persoonlijke touch, voor jong en oud. Want iedereen verdient zijn eigen feestje!”

Wanneer ik vertel over M-Bird Events krijg ik vaak te horen dat ik begin te stralen. Dat neem ik graag voor lief, want M-Bird Events is meer dan werk, het is passie, het is liefde. Als ondernemer vraag ik veel van mezelf en voel ik een grote verantwoordelijkheid om alles op een goede en passende manier te organiseren. Niet zozeer voor mezelf, juist voor de mensen die met mij en samen met mij werken. Ik streef ernaar om de klant het zo goed mogelijk naar zijn zin te maken en hem en zijn gasten een fantastische dag te bezorgen.

Nu, vier jaar later, zittend achter mijn laptop al schrijvende deze blog, besef ik opeens dat ik de eigenaar ben van een heerlijk bedrijf waar de confetti dagelijks om je oren vliegt. En niet alleen de confetti is al vier jaar een dagelijkse kost. Ik ben trots om te kunnen zeggen dat M-Bird Events trouwe en loyale klanten aan zich heeft kunnen binden. Dat doe ik niet alleen, want zonder de loyaliteit van alle lieve mensen die zich inzetten voor M-Bird Events kan ik het niet. En ja, een altijd belangrijke en terugkerende factor is de loyaliteit van mijn familie en lieve vrienden. Deze ingrediënten geven me de juiste energie, (woman)power, vertrouwen en de kracht om door te gaan met het fantastische werk. Want er is niets mooiers dan mensen blij maken met een bijzondere (feest)dag!

Liefs Merel