M-Bird Events – Hi, Ha, Horror, Halloween!

De tijd van gruwelen en griezelen is weer aangebroken, wat word ik daar toch altijd weer gelukkig van!
Alles mag weer uit de kast getrokken worden en daar doen wij namens M-Bird Events graag aan mee.
Ieder jaar proberen we weer fantastische activiteiten neer te zetten in het thema Halloween, pen en papier zijn dan ook nu weer flink gebruikt voor een brainstormsessie. Hierdoor is het idee ontstaan om tijdens de WORKSHOP WONDEN MAKEN het thema Halloween door te trekken. Met de verkleedkoffer op zak en passende attributen en decoratiemateriaal gaan de kinderen hun eigen “Halloween” outfit samen stellen, de ruimte omtoveren in een griezelhuis, waarna ze aan de slag gaan om bloederige wonden te maken (van blauwe plek tot een potlood door je hand). Nadat de kinderen zich hebben omgetoverd als echte Halloween figuren is het tijd om de workshop af te sluiten met een fotoshoot. Tijdens deze fotoshoot wordt er een mooi fotoverhaal vastgelegd waarin de kinderen de hoofdrol spelen. Fantastisch om te zien hoe de kinderen als echte toneelspelers de regie in handen nemen en samen werken naar een spannend fotoverhaal.

        

Is de workshop niet uitdagend genoeg, en wilt u een fantastisch en origineel Halloween feest? Kies dan voor het GRIEZELFEEST!
Niet alleen leuk voor kinderfeestjes, maar ook erg geschikt voor bijvoorbeeld de jaarlijkse familiedag, uw verjaardagsfeest of het bedrijfsfeest.
De locatie zal geheel in stijl worden aangekleed, kunt u kiezen voor passend entertainment en kan er geheel naar wens een activiteitenprogramma gerealiseerd worden.
Tevens zullen de gasten verwend worden met een totaal georganiseerde Halloween Catering. Het zal u aan niets ontbreken en samen zorgen we voor een onvergetelijke dag waarbij het allemaal draait om de positieve en persoonlijke beleving, sfeer en plezier!

Griezelige groet,

Merel

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie