Hallo allemaal!

Het is alweer even geleden dat jullie iets van ons hebben gehoord, maar geloof me, wij van M-Bird Events hebben alles behalve stil gezeten.
Er zijn weer een heleboel leuke ontwikkelingen gaande en deze willen wij dan ook graag met jullie delen.

Januari
Eind januari zijn we een mooie samenwerking aangegaan met CursusBSO gevestigd in Utrecht.
Voor deze organisatie organiseren en begeleiden wij vanuit M-Bird Events de cursus voor de kinderen in de leeftijd van 4 en 5 jaar oud en de Hang-Out groep (10+). Voor de 4 en 5 jarigen staat de cursus geheel in het themaop safari’. Tijdens deze cursus nemen we de kinderen mee op reis door de jungle vol fantastische avonturen en werken we toe naar een theatervoorstelling geheel passend in het thema en met de kinderen in de hoofdrol.

 

 

De Hang-Out groep is een enorm leuke en enthousiaste groep kinderen die veel goede en creatieve ideeën hebben. Samen met hen werken we toe naar het evenement ‘t Gerechtje met de kinderen als echte partyplanners in de hoofdrol. ‘t Gerechtje, geheel bedacht door de kinderen zelf, moet een echte feestdag worden met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de zuster BSO in Bosnië. Iedere week zijn de kinderen druk met alle voorbereidingen om een geslaagd evenement neer te zetten.

 

Februari
In februari stond het Carnavalsfeest weer op de planning en hebben we een succes mogen ervaren met onze eigen
Carnavalsshow ‘Iris Confetti is verliefd’. Iris Confetti heeft samen met de kinderen er een groot Carnavalsfeest van gemaakt en de kinderen meegenomen in haar eigen wereld. Nieuwsgierig naar Iris Confetti en staat er binnenkort een feestje op de planning? Laat het ons dan weten en wij sturen graag Iris Confetti langs om samen met de kinderen een fantastisch feest te beleven!

Iris Confetti zorgt voor volop vermaak tijdens uw evenement of feest!

 

 

Maart
Na al dat feestgedruis hebben we een sportieve slag moeten maken. Voor Kanteel Kinderopvang hebben we een actieve en uitdagende workshop sport en bewegen mogen organiseren en begeleiden. Van rennen, springen, dansen tot aan trappen, tellen en sportieve spellen, alles is aan bod gekomen! De kinderen hadden zich echt gedragen als stoere sporthelden en gingen allemaal naar huis met een persoonlijke diploma.

April
Hoog entertainment stond centraal tijdens de workshop kidsdance voor de kinderen van kindcentrum Meander (Kanteel Kinderopvang). Gedurende deze workshop kregen de kinderen een aantal dansjes aangeleerd en werkten zij toe naar een dansvoorstelling. Het thema dat door de kinderen zelf bedacht was stond geheel in het teken van de kleur oranje, gewoon omdat ze dit een mooie kleur vonden. Dus wij van M-Bid Events hebben alles uit de kast getrokken en allerlei oranje materialen verzameld. Van oranje pruiken, haarbanden, T-Shirts tot oranje zonnebrillen, hoedjes en decoratiemateriaal, niets was te gek. Door deze fantastische verzameling van diverse materialen hebben we samen met de kinderen voor hoog entertainment gezorgd en zijn wij mega trots op de fantastische show die zij hebben neergezet!

Mei
Naast deze ontwikkelingen staan er nog een hoop leuke andere dingen aan te komen!
Zo mogen we in mei weer voor het 2 jaarlijkse VVD congres de kinderopvang op locatie organiseren, staan er nog leuke workshops en feestjes op de planning en zijn we druk bezig met het opzetten van een nieuw concept. En als dat nog niet genoeg is dan mogen we in november de twintigste MS Dag mee vieren! Speciaal voor deze editie mogen wij ook dit jaar weer zorg dragen met onze kinderopvang op locatie voor een fantastisch feest voor de kinderen met als special guest Iris Confetti.

Kinderopvang op locatie

    

 

Veel liefs namens het team van M-Bird Events