Pofferdrie zo leuk. 

Een smaakvolle traktatie vol entertainment, dat is wat wij voor incasso en deurwaardersbureau Janssen & Janssen uit Eindhoven mochten organiseren op nationale pannenkoekendag. Het concept? Een compleet op maat ‘Ik hou van Holland’ feest met een heerlijke Janssen & Janssen twist. Want ja, zeg nu zelf, meer Hollandser dan dit kan gewoon niet.

Eet je rijk met crêpes. 

Speciaal voor deze gelegenheid is het typetje Jannie Poen 🤑 bedacht. Jannie Poen wist alle bewoners van Lunet woonpark Eckhartdal en Vitalis woonzorggroep Peppelrode blij te verrassen met een typisch Hollands feestprogramma. Zo regelden ze een feestelijke samenwerking met lovertjes_poffertjes die meer dan 200 poffertjes bakte voor alle bewoners van beiden locaties. Het feest maakte ze compleet met de crazy bingo (de enige bingo waar een volle bingokaart er niet toedoet) waarbij iedereen naar huis ging met een kanjer van een prijs.

Vijf doelgroepen.

Alles kan en is mogelijk bij M-Bird Events. Dat hebben we maar al te goed laten zien met deze opdracht. Want we hadden te maken met vijf verschillende doelgroepen die allemaal hun eigen ‘beperkingen’ hebben. Het  programma hebben we aangepast op elke doelgroep. Hierdoor lukte het ons om alle bewoners rijkelijk te belonen met een feestelijk entertainmentprogramma waarbij echt iedereen, ook Jannie Poen, enorm heeft genoten!🤩