Portfolio – laat u inspireren

Welkom op onze portfolio pagina. Zoveel mooie belevingen hebben we al mogen creëren. Hieronder een kleine greep van onze ervaringen.  Laat u inspireren en denk GROOTS met ons mee. Daag ons uit, laat ons uw wensen en voorkeuren weten, dan laten wij u verrassen met onze ideeën. Speciaal voor u en uw gasten organiseren we een beleving waarbij het allemaal draait om de sfeer en plezier.

Personeelsdag Out of the Box

Canon Nederland

Voor Canon Nederland mochten wij een geheel op maat en passend personeelsdag organiseren met als thema OUT OF THE BOX.  Van het ontwerpen van de uitnodiging, het logistieke proces en de gehele productie en entertainment waren wij  verantwoordelijk.  Het is een fantastische dag geworden waarbij de gasten op allerlei vlakken zijn uitgedaagd!

Wedding kids cave

Diversen

Voor verschillende bruiloften hebben wij voor de jongste gasten een fantastisch entertainmentprogramma mogen organiseren. Niet alleen de kinderen , maar ook de ouders en het bruidspaar kunnen volop genieten van een bijzondere dag! Een kleine sfeerimpressie hoe wij dat doen.

Vrijgezellenfeest

Persoonlijk en origineel

Met M-Bird Events organiseren wij allemaal verschillende themafeesten, zo ook deze 2 uiteenlopende vrijgezellenfeesten.

Nationale MS dag en VVD congres

Kinderopvang op locatie

Al 5 jaar lang mogen wij de kinderopvang op locatie jaarlijks organiseren tijdens de nationale MS Dag en het 2x jaarlijks terugkerende VVD congres.

Kanteel Kinderopvang

Entertainment 

Voor Kanteel kinderopvang hebben wij de afgelopen 5 jaar al heel wat cursussen en workshops mogen organiseren voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar oud. Tijdens de workshops en de cursussen creëren we een ‘podium’ voor de kinderen waarbij zij zichzelf mogen en kunnen ontwikkelen. Altijd weer een feest om te mogen doen!