Over dit project

Met M-Bird Events hebben wij deze bruiden in spe doen laten stralen met hun persoonlijk en geheel op maat vrijgezellenfeest. De ene bruid ging trouwen op het platteland tussen de koeienstallen en de andere bruid had haar prins in Amerika ontmoet en hield ervan om in de schijnwerpers te staan. Voor beide bruiden hebben we een fantastisch vrijgezellenfeest georganiseerd waarbij we rekening hebben gehouden met hun persoonlijke voorkeuren. Zo ontstond het idee van het BOERS FISKE vrijgezellenfeest en het HOLLYWOOD vrijgezellenfeest met uiteraard de 2 bruiden in de hoofdrol.

 

Tijdens het BOERS FISKE werd de bruid door ons overvallen op locatie bed & breakfast ’t Veerhuis. Daar zouden de dames ook overnachten en hun klaar maken om vervolgens de kroegen van Nijmegen onveilig te maken. In goed overleg met de gastheer en gastvrouw van deze locatie mochten wij de bar geheel in stijl aankleden en decoreren en organiseerde we een passend, origineel en persoonlijk entertainmentprogramma dat begeleid werd door onze boerin Betsie. Het was een avond waarbij de lachspieren getraind werden en de dames warm werden gemaakt voor hun stapavond!

 

Wat betreft het Hollywood vrijgezellenfeest werden de dames groots ontvangen door onze Joke Paparazzi. Als echte Hollywood sterren werden de dames op de rode loper op de foto gezet en speelde ze vervolgend de sterren van de hemel in hun eigen film Hollywood film SHINE LIKE A STAR. Gedurende dit vrijgezellenfeest zorgden wij voor de locatie, materialen en werd de film tijdens de bruiloft gepresenteerd aan het bruidspaar!

 

Ook iemand verrassen met een persoonlijk en origineel vrijgezellenfeest of ander themafeest? Klik hier voor meer informatie. .