SINTERKLAASFEEST MET EEN VERRASSEND TINTJE

Beleef een fantastisch feest en laat u verrassen! M-Bird Events organiseert geheel op eigenwijze een onvergetelijk, verrassend en interactief Sinterklaasfeest waarbij de gasten vermaakt zullen worden door alleen maar professionele en ervaren entertainers die invulling zullen geven aan een fantastische dag of speciaal moment! 

 

 
 
Pakket 1: Surprise, surprise!
Uw medewerkers op een wel heel bijzondere manier bedanken voor hun fantastische inzet in deze drukke periode? Laat dan uw medewerkers verrassen met een bijzonder bezoek van Piet! De Piet zal een persoonlijk gedicht presenteren dat speciaal geschreven zal worden gericht op de werkzaamheden en ontwikkelingen binnen uw organisatie of afdeling. 
Duur: 45 minuten
Prijs: vanaf € 175,- euro
Inclusief strooigoed, persoonlijk gedicht en een verrassing namens de Sint

 

Pakket 2: De Pieten Party Disco!
Misschien klinkt u dit ietwat ‘kinderachtig’ in de oren, maar voor
M-Bird Events is niets te gek! Ga even helemaal los samen met uw team tijdens onze Pieten Party Disco! Even alle stress eruit dansen om vervolgens weer met volop energie aan het werk te gaan. Dat wordt lachen, gieren, brullen en zal de teamspirit veel goeds doen.
Duur: te boeken vanaf 1 uur
Prijs: vanaf € 190,- euro
Inclusief strooigoed, aankleding Pieten Party Disco, verrassing voor uw medewerkers en garantie voor een fantastische break tijdens de dagelijkse werkzaamheden
Extra mogelijkheden
De Pieten Party Disco is ook zeer geschikt om een extra dimensie te geven aan uw Sinterklaasfeest wanneer u deze mocht organiseren voor de jongste gasten.

 

Pakket 3: Het Pietenspektakel ( speciaal voor de jongste gasten )
M-Bird Events organiseert een fantastisch Sinterklaasfeest waarbij de kinderen als echte Pieten omgetoverd zullen worden onder begeleiding van onze ervaren Pieten. Natuurlijk zal de Sint zorgen dat alle kinderen naar huis gaan met een Sinterklaas verrassing en een Pietendiploma.
Programma:
  • 4 spellen geheel passend in het thema
  • 1 pietendans
  • (pieten) schmink
  • Verrassing voor alle kinderen
Duur: te boeken vanaf 1,5 uur
Prijs: vanaf € 250,- euro
Inclusief strooigoed, aankleding het Pietenspektakel, alle materialen en benodigdheden voor de activiteiten en verrassing voor de kinderen. 

 

Heeft u vragen of wilt u kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op en wij staan u graag te woord.