Thuisfeestpakket bezorgservice – uniek en verrassend
Bestel een uniek en persoonlijk thuisfeestpakket en organiseer een thuisfeest om nooit te vergeten. De thuisfeestpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en geschikt voor iedereen die zin heeft in een feestje. Alles wat nodig is om een thuisfeest te organiseren treft u aan in het pakket. Het enige wat u hoeft te doen is alles uitpakken, versieren en een feestje vieren met uw dierbaren!
Een thuisfeestpakket bezorgservice als blijk van waardering
Verras uw medewerkers, relaties of opdrachtgevers met een uniek en bijzonder thuisfeestpakket. Het enige wat u hoeft te doen is één of meerdere thema thuisfeestpakketten uitkiezen, het bestelformulier invullen en uw e-mail goed in de gaten houden. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen zal er contact met u worden opgenomen en zorgen wij voor feestelijke thuisfeestpakketten.
Het is mogelijk om een geheel op maat thuisfeestpakket samen te stellen voor uw medewerkers. Ten slotte draait het allemaal om de persoonlijke boodschap die u wilt uitstralen. Laat ons uw wensen en voorkeuren weten via het bestelformulier en wij zullen u een passend voorstel presenteren. Daarnaast heeft u de keuze om de thuisfeestpakketten zowel persoonlijk als bij u op het werk te laten bezorgen.
Laat uw thuisfeestpakket bezorgen op bijzondere wijze
Ons feestbeest Iris Confetti bezorgt uw thuisfeestpakket op bijzondere wijze bij u thuis. Met haar enthousiasme, gastvrijheid en vrolijkheid zorgt zij steeds weer voor een feestelijke bezorging en laat zij jong en oud stralen. Geheel in stijl wordt er één groot thuisfeestpakket bezorgservice georganiseerd en brengen wij een feestje op gepaste wijze bij u thuis. Wanneer Iris Confetti bij u op locatie komt legt zij de 2 meter feestloper voor u uit en worden de juiste Covid-19 maatregelen gehanteerd. Vervolgens zal zij uw thuisfeestpakket op gepaste en bijzonder wijze overhandigen. Kortom, wij organiseren een thuisfeestpakket bezorgservice zoals u nog niet eerder heeft meegemaakt!
Is de bezorglocatie binnen een straal van 15 kilometer te bereiken dan bezorgen wij uw bestelling gratis. Toch liever een postbezorging? Geen enkel probleem. Let wel, de totale verzendkosten worden bovenop uw bestelling in rekening gebracht.
Extra mogelijkheid.
Maak uw thuisfeestpakket helemaal af met een goedgevuld M-Bird verrassingspakket. Tevens kunt u er ook voor kiezen om een thuisfeestpakket cadeau te geven inclusief een passend cadeautje. Staat uw gewenste thema thuisfeestpakket er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij stellen een geheel op maat thuisfeestpakket voor u samen. Want wij denken graag met u mee en zeggen niet voor niets anything is possible!

Prijs M-Bird Events verrassingspakket: € 9,95 per stuk
Prijs cadeautje: vanaf € 7,50

TIP: Bestel op tijd!
Wij adviseren u om op tijd het thuisfeestpakket te bestellen.
Als gevolg van de corona crisis kan de bezorging van uw bestelling eventueel afwijken van de gewenste bezorgdatum. Wij hopen op uw begrip. Uiteraard doen wij ons uiterste best om op de gewenste datum het pakket te bezorgen. Ook in het weekend is onze bezorgdienst onderweg.
Betaling
Uw thuisfeestpakket bestelt? U ontvangt van ons binnen 24 uur een bevestigingsmail, bijgevoegd de factuur. Tevens wordt u vriendelijk verzocht om de betaling zo snel mogelijk te voldoen. Wanneer de betaling is voldaan ontvangt u een bevestiging van ons en gaan wij alles in gang zetten om het thuisfeestpakket in goede orde af te leveren.
Thuisfeestpakketten 13+
Tea party
De tea party staat voor één en al gezelligheid en hilariteit! Wij zorgen voor de gehele decoratie en aankleding van dit thuisfeest inclusief verschillende opdrachten waarbij uw lachspieren getraind zullen worden.

Prijs: €35,-
Geschikt voor 2 theeleuten
Meer theeleuten aanwezig? Per persoon rekenen wij een meerprijs van €12,50 

Hollywood feest
Licht, camera, actie! Organiseer een glamoureus film thuisfeest inclusief een assortiment aan Hollywood feestartikelen en twee unieke Hollywood spellen.

Prijs: € 45,-
Geschikt voor 4 Hollywood sterren
Meer Hollywood sterren aanwezig? Per persoon rekenen wij een meerprijs van €9,50

Las Vegas feest
Creëer uw eigen casino en een geweldige sfeer met dit bijzondere thuisfeestpakket. Viva LasVegas!

Prijs:€ 45,-
Geschikt voor 4 pokerfaces
Meer pokerfaces aanwezig? Per persoon rekenen wij een meerprijs van €9,50 

Disco fever feest
Boogie all night long! Kom in de grove met funky disco decoraties en accessoires, trek die mooie feestoutfit aan en beleef een fantastisch disco night fever feest!

Prijs: € 54,50
Geschikt voor 4 party animals
Meer party animals aanwezig? Per persoon rekenen wij een meerprijs van €12,50 

Thuisfeestpakketten kids
Circus thuisfeest ( 2 tot 5 jaar oud )
Een fantastisch en hilarisch feest waarbij uw kind een echte clown zal worden.

Prijs per kind: 19,95
Prijs voor 2 kinderen: 27,50
Prijs voor 4 kinderen: 39,95

Sprookjes thuisfeest ( 4 tot 6 jaar oud )
Met Roodkapje, de grote boze wolf en Klaasvaak in de hoofdrol.

Prijs per kind: 24,95
Prijs voor 2 kinderen: 32,50
Prijs voor 4 kinderen: 44,95

Piraten thuisfeest (6 tot 8 jaar oud )
Als een echte piraat gaat uw kind op zoek naar de schat die al jaren kwijt is.

Prijs per kind: 29,95
Prijs voor 2 kinderen: 49,95
Prijs voor 4 kinderen: 71,00

Jungle safari thuisfeest ( 7 tot 10 jaar oud )
Een feest voor echte avonturiers! Tijdens het jungle safari feest komt uw kind oog in oog te staan met de big five en speelt hij een wel heel bijzonder bingo spel.

Prijs per kind: 29,95
Prijs voor 2 kinderen: 49,95
Prijs voor 4 kinderen: 71,00

 

Alle thuisfeestpakketten worden geleverd inclusief passende decoratie, accessoires en 2 spellen met de daarbij behorende omschrijving en materialen.