Thuisfeestpakket bezorgservice – uniek en verrassend

Bezorg iemand een feestdag om nooit te vergeten!

 

Met de THUISFEESTPAKKET BEZORGSERVICE  brengen wij een feestje op gepaste wijze bij de kinderen thuis. Met de 2 meter feestloper en het hanteren van de juiste Covid-19 maatregelen organiseren wij een bezorgservice zoals u nog niet eerder heeft meegemaakt. Wij hebben gekozen voor een bezorging volop entertainment! Iris Confetti zorgt voor een feestspektakel en laat de jongste kinderen stralen. Ook de oudere kinderen kunnen een feestelijke bezorging verwachten. Hoe dan ook, van elke bezorging wordt er geheel in stijl 1 groot thuisfeestpakket bezorgservice georganiseerd!

 

Belangrijke informatie
De thuisfeestpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar oud. Alles wat nodig is om een thuisfeest te organiseren zit in het pakket. Het enige wat de kinderen moeten doen is alles uitpakken, versieren en een feestje vieren!

 

Inhoud thuisfeestpakket:
Aankleding en decoratiemateriaal geheel passend in het thema
2 uitdagende spellen inclusief omschrijving en materialen
Goedgevuld M-Bird verrassingspakket
Passend cadeautje

 

Thema’s:
De thuisfeestpakketten zijn in de volgende thema’s te bestellen:
Leeftijd 2 tot 5 jaar oud
Circus
Sprookjes
Leeftijd 6 tot 8 jaar oud
Piraten
Jungle
Leeftijd 8 tot 12 jaar oud
Escapespel – het mysterie rondom de mysterieuze A. Bijl
Prijslijst
Bezorgkosten
Binnen een straal van 15 km bezorgen wij de thuisfeestpakketten gratis. Wanneer er meer kilometers gemaakt moeten worden zullen wij hiervoor extra reiskosten in rekening brengen. Per extra kilometer die wij moeten maken rekenen wij per kilometer €0,19 cent.

 

Anything is possible
Een thuisfeestpakket op maat laten bezorgen?
Het thuisfeestpakket op een andere manier laten bezorgen?
Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wij denken graag met u mee en zeggen niet voor niets anything is possible!

 

TIP: Bestel op tijd!
Wij adviseren u om op tijd het thuisfeestpakket te bestellen.
Als gevolg van de corona crisis kan de bezorging van uw bestelling eventueel afwijken van de gewenste bezorgdatum. Wij hopen op uw begrip. Uiteraard doen wij ons uiterste best om op de gewenste datum het pakket te bezorgen. Ook in het weekend is onze bezorgdienst onderweg.

 

Betaling
Uw thuisfeestpakket bestelt? U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met daarbij de factuur. Wanneer de betaling is voldaan ontvangt u een bevestiging van ons en gaan wij alles in gang zetten om het thuisfeestpakket in goede orde af te leveren.