onze werkstijl

ZO DOEN WIJ DAT.

ZO DOEN WIJ DAT.

Kies je voor M-Bird Events dan kies je voor een creatief bureau dat steeds weer gaat voor die unieke (klant)beleving. Om die beleving te creëren maken wij elke opdracht persoonlijk en op maat. Hoe we dit exact doen en wat onze werkstijl is lees je allemaal hier.

Daag jij ons uit?

WE CREATE!

Originaliteit, sprankelend, inspirerend en uitdagend moeten de basis ingrediënten zijn van jouw evenement of feest. Daarbovenop mogen de aanwezige gasten verrast worden en wil jij een beleving creëren waar nog lang over na gesproken wordt. Precies dat is waar wij van M-Bird Events goed in zijn! Want wij creëren zo’n dag of zelfs weekend. Niets is ons te gek! Samen met jou gaan we een brainstormsessie aan en wordt het thema bepaald. Vervolgens zal er een voorstel gepresenteerd worden. Wanneer wij een GO hebben om de opdracht uit te mogen voeren hangen we de slingers op en wordt het confettikanon afgeschoten. Het begin van de feestelijke samenwerking!

7

WE IMPROVISE!

Samen met jou stappen we door naar de improvisatie fase. Tijdens deze fase zijn we continue in beweging om alles in goede lijnen te organiseren. Van A tot Z zorgen wij ervoor dat alles tiptop geregeld wordt en niemand voor verrassingen komt te staan. Maar ook creëren we een passend entertainmentprogramma of activiteit wanneer dat gewenst is. Door de tussentijdse evaluatiemomenten zorgen we voor een duidelijke en goede communicatie met alle betrokken partijen. Kortom, een fase waarin zowel beweging als vormgeving samen komen.

7

WE BUILD!

Jouw aanwezige gasten verdienen de beste service en kwaliteit. Wij snappen dat als geen ander en zorgen er dan ook voor dat het niemand aan iets ontbreekt. Om dat te kunnen bereiken vragen wij je dan ook om al jouw ideeën met ons te delen. Daag ons uit! Wij denken graag met je mee en zeggen niet voor niets, ANYTHING IS POSSIBLE! Alleen dan kunnen wij het beste van het beste creëren en teleurstellingen voorkomen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de doelstellingen behaald worden en dat we kunnen bouwen aan de feestelijke samenwerking.

7

WE CARE!

Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en in te spelen op de situatie, lukt het ons steeds weer om die ene persoonlijke beleving te creëren. Niets is mooiers dan dat! Want iedereen, dus ook jij, verdiend een ‘podium’ om op te shinen. Dat is waar het ons om draait. De WOW EXPERIENCE. De intense beleving, sfeer en plezier met steeds weer die persoonlijke touch.

7

IT’S GONNA BE A SPECIAL DAY!

events evenementenbureau mbird events

Ben jij klaar voor jouw eigen WOW EXPERIENCE? Neem dan contact met ons op of check onze pakketten voor de mogelijkheden.

events evenementenbureau mbird events
mbird events / evenementenbureau / werkwijze / beleving / wow experience / creëren

Hof ter Aa 62
5282 WH Boxtel
06 53 91 01 71

info@mbirdevents.nl
kvk: 63803062